En viktig hviledag

En aktiv livsstil krever også at du en gang i blant tar en pust i bakken. Dersom du ikke er en aktiv idrettsutøver er det ikke bra å overanstrenge kroppen med samtlige treningsøkter om dagen. For å få best mulige resultater trenger musklene hvile, og hodet ro. For oss treningsnarkomaner kan det være vanskelig å holde oss i ro for lenge, og derfor har vi laget en liten liste over ting du kan gjøre under hvileperioden din.

Finn adrenalinet på sofaen

Det å slappe av på sofaen blir ofte sett på som noe negativt. I moderasjon er det ikke negativt å ta seg tid til å finne hvilepulsen i stuen med en god film på TV-en eller musikk på stereo. Dersom du har lyst til å bruke tiden din på noe som vil forbedre deg kan du plukke opp en bok eller høre på en informativ podcast.

Lengter du etter adrenalin kan vi anbefale å prøve et spill med høyt tempo. Du skal ikke se bort ifra at disse spillene kommer til å gjøre deg svett i håndflatene.

Tøying

Selv om musklene skal hvile kan vi finne andre måter å trene dem på. Finn en halvtime i løpet av hviledagen din hvor du kan sette på litt rolig musikk og tøye ut de slitne musklene dine. Mykere muskler gir bedre mobilitet og kan forbedre treningsøktene dine.

Meditasjon

Meditasjon kan hjelpe mot stress. Har du mange treningsøkter i løpet av uken kan dette være noe som kan hjelpe deg. Returnerer du til studioet med et klart hode kan du fokusere helt på å yte ditt beste på treningen.

This entry was posted in Spill. Bookmark the permalink.