Har du smerter i forbindelse med trening? Få hjelpen du trenger

Enten du er ny til trening eller er en erfaren mosjonist, smerter under trening er noe alle dessverre kan oppleve. Nedenfor kan du lese mer om de to vanligste smertene og hvordan klinikkforalle.no kan hjelpe deg med behandling skreddersydd for akkurat deg og din kropp.

Knesmerter under løpeturen

Runner’s knee eller langdistansekne på godt norsk er en slags betennelse i kneet forårsaket av overbelastning. Smertene beskrives som diffuse og vanskelig å lokalisere. Både erfarne og uerfarne løpere kan rammes og i varierende grad. På klinikken jobber det eksperter som kan hjelpe deg med denne type plage slik at du kan ta opp løpingen igjen etter kort tid.

Smerter i rygg under styrkeøkten

Det er lite som er verre enn smerter i korsryggen etter en knebøy økt på gymmet. Dette kan komme av dårlig oppvarming, for høy vekt på stangen eller andre underliggende årsaker. Er du usikker på hva smerten kommer av? Det mest optimale er å bli undersøkt og veiledet for å best mulig identifisere årsaken til smerten. Formålet med undersøkelsen er å sammen kunne ta de beste avgjørelsen for deg og din kropp, for å oppnå en smertefri hverdag.

This entry was posted in Tips. Bookmark the permalink.