Herlige aktiviteter i Norge og Sverige

Norge og Sverige er unike på denne kloden. To nordlige land med fantastisk natur og et hardtarbeidende folk som har bygd opp to herlige kulturer.

To rike land med høy levestandard og evig smilende mennesker. Skandinavia er stedet. Her sitter ikke folk hjemme og kjeder seg – de er alltid ute og har det gøy. Om vinteren er det selvsagt på med skiene, mens om sommeren er det joggeskoene som teller. Vi nordmenn er spesielt glade i å gå tur. Utforske vår frodige skog og levende mark. Puste inn frisk luft som daler ned fra fjellet og kvitte oss med alt negativt som spares opp i løpet av en stressende arbeidsuke.Dessverre kan det bli kjedelig i lengden å alltid ta den samme skogstien på lørdager. Dermed må man kombinere, eller finne på noe annet fra tid til annen. Heldigvis er det fullt av muligheter rundt oss. Nå kan man hoppe i fallskjerm på lørdag morgen og nyte en tur med en luftballong om kvelden. Starte dagen med heftige våpen og en blink for deretter å avslutte med litt fjellklatring når man først har trykt adrenalinnivået opp til uante høyder.

Kjenner du ingen som vil være med på slike aktiviteter? Er det ingen rundt deg som tør å hoppe fallskjerm? Bruk omvendt psykologi! Gi et fallskjermhopp for to i gave til bestekompisen – han kommer ikke klare å si nei. Er kona redd for høyder? Kjøp et gavekort til henne og pakk det inn i romantisk gavepapir. Spray på med litt parfyme, så vil du se at ballongturen du har drømt om snart vil komme til livs.Det finnes titalls herlige aktiviteter man kan bestille til seg selv eller gi bort i gave. Det er bare å velge og vrake blant ulike gaver. Det er like deilig å være norsk i Sverige som i Danmark, så du bør heller ikke se bort ifra en tur til nabolandet. En båttur langs Sveriges uendelige elver er en opplevelse for livet – garantert.

This entry was posted in Aktiv livsstil. Bookmark the permalink.