Rett antrekk til ulike treningsaktiviteter

Det finnes mange fordeler ved å trene regelmessig, som for eksempel økt konsentrasjon, bedre utholdenhet, bedre immunforsvar og mer energi i hverdagen, i tillegg til at det kan minske risikoen for hjerte- og karsykdommer og forlenge livslengden.

Mange forbinder trening med harde økter flere ganger i uka, og mener det er forbeholdt idrettsutøvere. Dette stemmer derimot ikke, da det finnes mange ulike typer av trening som ikke krever så veldig mye tid. En halvtime til en time med rask gange hver dag kan være svært gunstig, og det finnes til og med treningsoppsett på syv minutter som gjør at unnskyldninger om at man ikke har tid til å trene blir ugyldige.

Uansett hvilken treningsform man foretrekker, så er det viktig å kle seg riktig slik at man kan maksimere treningen og beskytte seg selv. På samme måte som man får beskyttelseshansker når man bokser og knebeskyttere når man spiller fotball, så er det like viktig å kle seg etter været når man er ute og går, og å ha riktige klær på treningsstudioet. Det finnes masse treningsklær å velge mellom, og Stayhard har et stort utvalg av hoodies til menn tilgjengelig på nett. Man kan selvfølgelig være moteriktig samtidig som man svetter seg gjennom en økt, og blant annet Side2 legger jevnlig ut ulike motetips.

Treningsklær sitter ofte ganske stramt, noe som delvis er på grunn av risikoen for å sette seg fast i løstsittende plagg, og da spesielt hvis man bruker tilbehør og maskiner når man trener. En god trenings-BH er et must for kvinner, fordi det holder alt på plass og støtter godt slik at det ikke blir så står belastning for ryggen. Dersom man liker å trene pilates eller yoga, så finnes det klær tilpasset disse treningsformene som skal hjelpe til med å få mest mulig ut av treningen. Dessuten så både kjenner man seg bedre og får mer lyst til å gå ut når man ser bra ut.

This entry was posted in Aktiv livsstil. Bookmark the permalink.