Hvordan virker trening inn på jobbprestasjonene våre?

Hvis du trener regelmessig, forstår du at fordelene er mange flere enn bare vekttap eller at du får mer overskudd i hverdagen. Trening vil også gjøre deg mer utholdende på jobb. Mange vil derfor påstå at trening vil gjøre at du leverer bedre resultater på jobben.

workout

Har du tenkt på at det å være produktiv og våken på jobben kan hjelpe deg å få arbeidet ditt gjort raskere og også gjøre deg mer kvalifisert til en forfremmelse. Hvis du ikke trener regelmessig, kan du faktisk være å sette din helse – og din jobb – i fare. En drøy påstand vil mange mene, men realiteten er drastisk.

Trening gir energi

Når du trener, økes blodstrømmen til hjernen, noe som kan bidra til å skjerpe bevisstheten og gjøre deg mer klar til å takle ditt neste store prosjekt. Trening kan også gi deg mer energi. Etter å ha mer energi betyr at du vil føle deg mer våken på jobb. Å være på topp vil sikre at du utfører arbeidet ditt riktig, og etter beste evne. Hvis du ikke har tid til å trene hver eneste dag, kan du allikevel gjøre små endringer for å nå daglige mål, som å gå under lunsjperioden eller å ta trappene i stedet for heisen.

This entry was posted in Aktiv livsstil. Bookmark the permalink.