Tilbehør til en aktiv livsstil

Tilbehør kan gi det lille ekstra i hverdagen, men noe tilbehør er også praktisk. Et fargerikt skjerf kan for eksempel være dekorativt, men det kan også holde halsen din varm slik at du slipper å bli forkjølet. Skjerf, luer og votter er både nyttig og trendy.

Oppbevaring for den aktive

Det er sunt å være fysisk aktiv, og noen små tilbehør kan gjøre det enda enklere å trene. Skaff deg for eksempel et løpebelte der du kan oppbevare mobilen, nøklene og penger eller bankkort. Løpebeltet er også praktisk til å oppbevare pass og penger når du er på ferie. Det finnes til og med egne vannflasker som er tilpasset løpebeltene.

Mål aktiviteten din

Med en smartklokke kan du måle egen aktivitet, enten det er puls, kaloriforbruk eller annen statistikk. Klokken kan også varsle deg om tekstmeldinger og minne deg på viktige avtaler. En smartklokke gjør det litt mer motiverende å trene, og du holder oversikten over aktivitetsnivået ditt. Smartklokkene har blitt en trend, og de kan også hjelpe deg på jobben. Skulle du ønske deg en klassisk klokke som passer til alle sammenhenger, har Neckwear et variert utvalg som nok vil falle i smak hos de fleste stilbevisste menn.

Nyttige småting

Småting kan gjøre treningen og hverdagen litt enklere. Det kan være noe så enkelt som glidelåspynt med LED-lys, lue med hodelykt eller et nøkkelknippe med lys. Alt dette gjør det litt lettere å trene i mørket. Du skal jo være aktiv selv om det er høst og vinter. Refleks er også en selvfølge når du trener om kvelden. Refleks trenger ikke å være traust og kjedelig. Du kan kjøpe sko og klær med refleksbånd, eller du kan sy på knapper med refleks. Hvis du strikker, kan du til og med strikke i refleksgarn. Selvklebende reflekser er også stilig. Du finner herlige og stilige reflekser hos nettbutikken SeeMe.

This entry was posted in Aktiv livsstil. Bookmark the permalink.