Reis på en sportstur

Det er et flott alternativ å kombinere favorittaktivitetene dine med ferie! Nyt aktivitet og avslapping i perfekt balanse, og kom hjem motivert for mer trening! Her finner du noen tips til ulike herlige sportsturer.swimming

Topp aktivitetsferier i Europa

Hva med en kombinasjon av surfing og yoga på den flotte Algarvekysten? Her kan du være aktiv samtidig som du finner sjelero. Bølgeskvulp, sol og økologisk fokus vil garantert gi deg et solid løft og et herlig avbrekk fra hverdagen. Hvem har vel ikke drømt om å sykle rundt på den vakre franske landsbygda? Denne ruten går langs elver, så det er et usedvanlig flott landskap som venter på deg, og selv de i moderat god form skulle mestre dette helt greit. Selvsagt kan du fint unne deg en croissant eller to på de herlige franske bakeriene. Ønsker du noe nærmere? Hva med en kanotur i Sverige? Sverige er mer enn harryhandel, og fantastiske Dalsland byr på maleriske innsjøer og pittoreske småsteder. Har du skattepenger eller en bonus fra jobben i vente? Denne siden gir en god oversikt over aktører som tilbyr raske lån slik at du kan reise ganske så snart! Husk bare å sjekke betingelsene slik at du velger et lån med best mulig betingelser, og vær sikker på at du kan betale tilbake til tiden.

Ut i den store verden

Klar for et enda heftigere sportseventyr? Hva med en aktiv sykkelferie i eksotiske Burma? Du kan finne en operatør som tilbyr ulike opplegg, eller du kan planlegge reisen helt selv, det er trygt og sikkert i Burma. Husk at du bør reservere hotellrom på travle steder i god tid på forhånd. Kanskje er du mer klar for en surfetur til Mosambik? Nyt det turkise havet og dykk med hvalhai. Du kan også kombinere surfingen med yoga og safari.

This entry was posted in Aktiv livsstil. Bookmark the permalink.